Siirry sisältöön

Yksilöille

Koetko kuormittuvasi herkästi arjessa tai työssä? Tunnetko, että potentiaalisi ei pääse tarpeeksi esille? Oletko murrosvaiheessa ja kaipaat selkeämpää suuntaa ja merkityksellisyyttä elämääsi?

Autamme sinua löytämään potentiaalisi ja saamaan vahvuutesi esille elämäsi eri vaiheissa. Saat meiltä tukea myös mielenterveyteen liittyviin asioihin kuten ahdistuneisuuteen, masennukseen, elämää kuormittaviin tilanteisiin tai kun kaipaat apua itsetuntemuksen vahvistamiseen.

Sohvan kokeneet psykologit ja terapeutit tukevat sinua tielläsi kohti parempaa mielen hyvinvointia.

Olemme edelläkävijä erityisherkkien huomioimisessa

Erityisherkkyys vaikuttaa ihmiseen hyvinvointiin työssä, arjessa ja ihmissuhteissa. Osaava psykologi auttaa löytämään erityisherkän toimintavoista haasteiden sijaan omia voimavaroja ja vahvistamaan itsetuntemusta. Kun ihminen pystyy elämään sovussa oman herkkyytensä kanssa, on hänen helpompi voida hyvin.

Suotuisat kasvuolosuhteet saavat erityisherkän kukoistamaan. Myös aikuisena on mahdollista tehdä elämästään erityisherkkyyteen sopivampaa ja löytää tapoja, joilla voi säädellä kuormitusta. Tämä vaatii usein karsintaa, jotta mielen hyvinvoinnille ja rauhoittumiselle jää riittävästi aikaa. Autamme Sinua löytämään oman polkusi kohti tasapainoisempaa elämää ja mielen hyvinvointia.

Luomme mielekkyyttä elämään elämänpolun eri vaiheissa

On tärkeää, että eläkkeelle siirtyminen ja ikääntyminen kohdataan elämänkokemusta korostaen ja hyödyntäen, uusia näkökulmia aktiivisesti etsien. Haluamme yhdessä kehittää keinoja, joilla ikääntyminen voidaan kääntää vahvuudeksi ja ihmiset voisivat kukoistaa ja jaksaa töissä myös myöhemmällä iällä. Lisäksi tavoitteena on löytää keinoja, joiden avulla lisätään hyvinvointia ja mielen tasapainoa työyhteisöissä ja henkilökohtaisessa elämässä.

Sohvan kokeneet ammattilaiset auttavat Sinua ja läheistäsi, mikäli elämääsi koskettaa ikääntymiseen liittyvät kysymykset kuten työssä jaksaminen, merkityksellisyyden löytäminen elämään, läheisen sairastuminen kuten muistisairaudet, parisuhteeseen liittyvät asiat tai mikä tahansa asia, jonka ratkaisemiseen tarvitset ulkopuolista henkilöä.

Lähestymme työhyvinvointia uudella tavalla

Tarvitsemme pidempiä ja palkitsevampia työuria. Työssä jaksamista ja viihtymistä tuleekin katsoa yksilön lisäksi koko organisaation arvojen ja strategian näkökulmista. Työhyvinvointi puhe keskittyy usein pahoinvoinnista puhumiseen kuten työuupumukseen. Sohvassa etsitään yhdessä niitä keinoja, joilla voidaan lisätä niin yksilön kuin työyhteisön kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tavoitteena on lisätä työn imua, mielekkyyttä ja motivaatiota sekä vähentää työn aiheuttamaa kuormitusta.

Sohva tarjoaa yksilöille ja yrityksille psykologi- ja terapiapalveluita, joilla lisätään työhyvinvointia. Meiltä saat yksilöterapiaa, työnohjausta ja valmennusta. Lähestymistapamme on ratkaisukeskeinen.

”Opin ymmärtämään paremmin herkkyyttäni ja itsetuntemukseni kasvoi ammattitaitoisen psykologin tuella.”