Siirry sisältöön

Lähestymme työhyvinvointia uudella tavalla

Sohvalla on uudenlainen lähestymistapa työhyvinvoinnin vahvistamiseen. Siinä yhdistyy vahva ymmärrys yritysten toiminnasta ja dynamiikasta, psykologinen asiantuntemus sekä voimavara- ja ratkaisukeskeinen lähestymistapa.

Mielen hyvinvointiin panostaminen on yritykselle yksi tärkeimmistä menestymisen edellytyksistä. Sohvan ratkaisut auttavat parantamaan yrityksen toimintaa ja tuloksellisuutta, vahvistamaan työhyvinvointia ja rakentamaan vahvaa työnantajamielikuvaa.

Varaa yrityksellesi maksuton alkukartoitus, jossa keskustelemme yrityksenne työhyvinvoinnin tilanteesta ja tarpeista. Tapaamisen pohjalta annamme suosituksia keinoista työhyvinvoinnin parantamiseksi.

Sohva tarjoaa kokonaisvaltaisia ratkaisuja työhyvinvoinnin vahvistamiseen. Haemme aina joustavia ja yrityksen tarpeisiin räätälöityjä ratkaisuja, jotka tuovat lisäarvoa yksilölle ja yritykselle.

Palveluissamme otetaan tarpeen mukaan huomioon yrityksen arvot, strategia, toimintamallit ja kehittämiskohteet, tiimien dynamiikat sekä johtajien, esihenkilöiden ja työntekijöiden vahvuudet, voimavarat ja kehittymistarpeet. Yritysten konsultoinnin ja toimintamallien käytäntöön viemisen lisäksi voimme tarjota yksilötapaamisia (tyypillisesti 3-5 kertaa) sekä johtajien ja avainhenkilöiden työnohjausta, valmennusta ja koulutusta.

Meillä on myös vahvaa erityisosaamista löytää ratkaisuja muun muassa ikääntyvien työntekijöiden kokemuspääoman paremmalle hyödyntämiselle sekä erityisherkkyyden potentiaalin tunnistamiselle työyhteisössä.

Etsitkö terapiapalveluita yritykselle?

Tarvitsemme pidempiä ja palkitsevampia työuria. Työssä jaksamista ja viihtymistä tuleekin katsoa yksilön lisäksi koko organisaation arvojen ja strategian näkökulmista.