Mariann Nagatsu

Ratkaisukeskeinen coach ja valmentaja, johtamisen kehittäjä

”Aloita siitä, missä olet. Käytä sitä, mitä sinulla on. Tee mitä voit.”  Arthur Ash, tennismestari

Ratkaisukeskeinen coach ja valmentaja, johtamisen kehittäjä

Varaa aika

Tausta

Olen sertifioitu ratkaisukeskeinen coach (EMCC, EIA, Senior Practitioner) ja johtajuuden kehittäjä. Minulla on 20 vuoden kokemus johtajien ja tiimien kehittämisestä sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. Psykologian koulutukseni antaa minulle vahvan pohjan ymmärtää niin yksilöiden kuin tiimien käyttäytymistä. 

Reilu 10 vuotta olen keskittynyt julkisen sektorin johtajuuden kehittämiselle Viron valtioneuvoston kansliassa. Olin aktiivisesti mukana luomassa perustaa julkisen hallinnon huippuosaamiskeskukselle. Matkani jatkui johtajien kehittämisen neuvonantajana, joka antoi minulle syvällisen ymmärryksen johtajien tarpeista ja luovan otteen johdon valmentamiseen. 

Laaja kokemukseni henkilöstöhallinnosta, erityisesti rekrytoinnista, kehittämisestä, palkkauksesta ja työnantajabrändäyksestä, antaa minulle mahdollisuuden tarjota kokonaisvaltaisia ratkaisuja organisaatioiden kehittämiseen. Ymmärrän, kuinka johtajien ja tiimien hyvinvointi liittyy koko organisaation menestykseen. Yhdistämällä psykologisen osaamisen ja käytännön kokemuksen henkilöstöhallinnosta, voin tarjota kattavia ratkaisuja, jotka tukevat sekä yksilöiden kasvua että organisaation edistymistä.

Talking Drum -menetelmän yhteisperustajana olen erikoistunut luomaan innovatiivisia, taidepohjaisia oppimisinterventioita johtajille ja tiimeille. Se auttaa luomaan tilaa ja rakentamaan luottamusta parempaa yhteistyötä ja johtamista varten.

Vuosien kokemukseni eri kulttuurisissa (työ)ympäristöissä on varustanut minut vahvalla kulttuurien tuntemuksella ja kyvyllä toimia monimuotoisissa ympäristöissä.

Erikoistumisalueet

Autan johtajia ja tiimejä löytämään työniloa, parantamaan suorituskykyä sekä saavuttamaan työ- ja yksityiselämän tasapainon.  

Erityisosaamistani ovat johtajuuden kehittäminen (mm. itsensä johtaminen, muutosten johtaminen, työhyvinvointi ja merkityksellisyys), yhteistyö (tiimidynaamikka, vuorovaikutustaidot, vertaisoppiminen), innovaatio ja luovuus (uudistumiskyky, luovuus arjessa), työntekijäkokemus, kokemukselliset menetelmät.

Työssä johtoryhmien ja tiimien kanssa käytän mm. luovija kokemuksellisia menetelmiä- Talking Drum -interventiota ja Luontocoaching-menetelmää. Menetelmien yhteiskehittäjänä olen vuosien varrella toteuttanut lukuisia kokemuksellisia interventioita, jotka ovat auttaneet johtajia ja tiimejä vahvistamaan vuorovaikutus- ja yhteistyötaitojaan, lisäämään luovuutta ja parantamaan työhyvinvointia.

Lähestymistapa

Johdon coaching on innostava ja luova kumppanuus, joka tukee Sinun henkilökohtaista ja ammatillista kehittymistäsi johtajana. Prosessi perustuu avoimiin keskusteluihin, joissa voit käsitellä todellisia haasteitasi, pyrkimyksiäsi ja päivittäisiä asioita.

Coachina tarjoan Sinulle luottamuksellisen ja voimaannuttavan tilan. Tyylini on helposti lähestyttävä, luonnollinen ja ratkaisukeskeinen, joka auttaa sinua keskittymään ratkaisuihin ja toimiin ongelmien pohtimisen sijaan. Autan sinua ja tiimiäsi selkeyttämään tavoitteitanne, paljastamaan sokeita pisteitä, hyödyntämään vahvuuksia, vahvistamaan itseluottamusta, luomaan strategioita ja ryhtymään toimiin. 

Ratkaisukeskeistä lähestymistapaa arvostetaan, koska se on tehokasta, aikaa säästävää ja soveltuu monenlaisiin tilanteisiin.

Osaaminen

  • Erikoistumisalueet: Johtaminen, yhteistyö, luovat ja kokemukselliset menetelmät
  • Palvelut:  johdon coaching, johtamisvalmennus, tiimivalmennus, kokemukselliset valmennukset johtajille ja tiimeille Talking Drum -ja luontocoachin -menetelmillä , organisaation sisäisten valmentajien ja fasilitaattorien koulutus
  • Kieli: suomi, englanti, viro
  • Koulutus: psykologian maisteri (MSc); sertifioitu ratkaisukeskeinen organisaatiovalmentaja, Solutions Academy, Saksa

Hinnat

Johdon coaching ja valmennus 280e (60min)