Antti Eerola

Psykologi I Psykologin vastaanotto voimavaralähtöisesti kaikkiin elämäntilanteisiin kuten työssä jaksamiseen, arjen hallintaan ja mielenterveyden haasteisiin.

Jokaisella meistä tulisi olla mahdollisuus ottaa koko potentiaali käyttöönsä. Intohimoni on auttaa organisaatiota ja yksilöitä tällä matkalla.

Psykologi, Sohvassa työhyvinvoinnin johtava psykologi

Varaa aika

Tausta

Olen ollut mukana reilun parinkymmenen vuoden ajan asiakasorganisaatioiden muutoshankkeissa, joissa työhyvinvointi ja muutoksen hallinta niin Suomessa kuin kansainvälisesti on ollut keskeisessä roolissa.  Olen kohdannut neuvonantajan roolissa lukuisia johtajia, esimiehiä ja työntekijöitä. Olen myös konkreettisesti nähnyt, miten työhyvinvointimallien käytännön toteuttamisessa ja arjen johtamisessa voidaan saavuttaa tuloksia. Ennen psykologiksi valmistumista olin 16 vuotta kansainvälisen asiantuntijaorganisaation osakkaana ja vetovastuussa lähes 100 asiantuntijan People Services liiketoiminta-alueesta.

Erikoistumisalueet

Työhyvinvoinnin alueella vahvuuteni on liiketoimintamallien syvällinen ymmärtäminen ja näkemys, laaja kokemukseni asiakasorganisaatioiden neuvonantajana yhdistettynä psykologin koulutukseen sekä työhyvinvointimallien osaamiseen ja soveltamiseen käytännössä. Yksilön näkökulmasta voin auttaa löytämään positiivisia ratkaisuja ja toimintamalleja. Työhyvinvointiosaamisen lisäksi minulla on kokemusta ikääntymisen ja erityisherkkyyden vaikutuksista yksilö- ja organisaatiotasoilla.

Hoitofilosofia

Luottamuksen rakentaminen, yhteistyö, empatia ja ratkaisukeskeisyys ovat kokemukseni mukaan avaimia sekä organisaatio- että yksilötason voimavarojen parhaaseen hyödyntämiseen.

Osaaminen

  • Erikoistumisalueet: työhyvinvointi, johtaminen
  • Palvelut: psykologin yksilövastaanotto, työhyvinvointi yksilöt (johtajat, esimiehet ja työntekijät), johdon ja esihenkilöiden valmennus ja organisaatioiden konsultointi
  • Kieli: suomi ja englanti
  • Koulutus: psykologi, PsM, KTM

Hinnat

Psykologin yksilövastaanoton hinta on € 110 (45 min) ja € 150 (60 min). Yritysten ja johtajien neuvonannon osalta tuntihinta on € 280.